=

Help mij MS te verslaan!

 

Een rot ziekte die mijn gehele leven op z’n kop doet zetten, progressieve MS. Wandelen met mijn kleinkinderen is iets waar ik nu alleen nog maar van kan dromen. De kleine dingen in het leven, zelfs voor mijzelf zorgen wordt belemmerd door deze ziekte.

Ik ben Thea Westra, 59 jaar en gelukkig getrouwd met Piet Dijkstra. Na veel klachten en onderzoeken kreeg ik januari 2014 de diagnose MS. Dan stort je hele wereld in. Ik ging lichamelijk snel achteruit en de artsen hier in Nederland konden niks meer voor mij betekenen. Toch is er nog een behandeling mogelijk die mij hoop geeft.

Benieuwd hoe? Door een HSCT behandeling in Rusland. De enige mogelijkheid voor een kwalitatief beter leven samen met mijn gezin, kleinkinderen, familie en vrienden, waar ik nog ontzettend lang van hoop te genieten. Na het inlezen van de behandeling en goede resultaten terug te zien, ben ik ervan overtuigd dat dit mijn leven kan veranderen. Helaas zijn de kosten voor deze behandeling 60.000 euro  en worden niet vergoed.  Via crowdfunding hoop ik een deel van de behandeling te kunnen bekostigen.

Help jij mij mee om MS te verslaan? Iedere bijdrage is er ééntje, maakt niet uit hoe klein of hoe groot deze ook is. Ik hoop vooral dat ik voor het einde van dit jaar mag beginnen aan deze behandeling. 

Voor een donatie en mijn hele verhaal ga naar onderstaande link:

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur