DIerenopvang de Wissel Friese Goede Doelen Wijzer
=

Stichting dierenopvang de wissel

Stichting Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden vangt dieren op die dakloos zijn of waar afstand van wordt gedaan. Wij zorgen dat de dieren herplaatst worden in een passend en liefdevol thuis. Jaarlijks vangt De Wissel rond de 900 dieren op. Dit gaat voornamelijk om honden, katten, konijnen en knaagdieren. Met ons team van deskundige medewerkers en enthousiaste vrijwilligers doen we er alles aan het dier de opvang, verzorging en medische hulp te bieden die het nodig heeft. Hierbij staat liefdevolle aandacht en het welzijn van de dieren altijd voorop.

Steun ons en draag bij aan een succesverhaal!
Stichting Dierenopvang de Wissel is een ANBI stichting. Dit betekent dat wij volledig afhankelijk zijn van giften en donaties. Daarom kunnen we uw hulp goed gebruiken! Bent u een dierenliefhebber en wilt u bijdragen aan een succesverhaal? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden om De Wissel te ondersteunen:

Word Donateur!
U bent al donateur van De Wissel vanaf € 2,50 per maand. Als dank ontvangt u twee keer per jaar onze nieuwsbrief en wordt u uitgenodigd voor de donateursdag. U kunt donateur worden via een doorlopende machtiging. Dan wordt het gekozen bedrag maandelijks automatisch van uw rekening afgeschreven. U kunt zich hier aanmelden als donateur voor Dierenopvang de Wissel.

Eenmalige donatie
Een eenmalige donatie is natuurlijk ook mogelijk! In dit geval kunt u het gekozen bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 ten name van Stichting Dierenopvang de Wissel of eenvoudig via iDeal! Doe een eenmalige donatie via onze donatiepagina.

Schenking
U kunt De Wissel ook opnemen in uw testament. Daar leest u hier meer over:

Dierenopvang De Wissel
Dierenopvang de Wissel

Contactgegevens

  • Kalverdijkje 76
    8924 JJ  Leeuwarden
  • T. 058 – 266 43 00
    Telefonisch bereikbaar: ma t/m za 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur. Woensdagmiddag en zondags niet telefonisch bereikbaar.
  • Openingstijden: ma, di, do, vrij en za van
    14.00 – 17.00 uur
  • IBAN: NL51INGB0000839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel