Jouw goede doel op de friese goede doelen wijzer?

Een plek waar goede doelen zich lokaal kunnen presenteren. Dat was er nog niet! En dat is precies wat de Friese Goede Doelen Wijzer voor goede doelen in Fryslân wil zijn!

Friese Goede Doelen Wijzer is een platform waar goede doelen en weldoeners elkaar kunnen vinden. Online platformen met landelijke goede doelen zijn er in overvloed.

De Friese Goede Doelen Wijzer onderscheidt zich in het regionale karakter. Fryslân is een regio waar men elkaar versterkt en steunt. Op deze Wijzer gaan we uit van ‘de kracht van het lokale’.

Dat maakt De Friese Goede Doelen Wijzer anders!

 

=

Wat vind je hier?

De Friese Goede Doelen Wijzer is een platform waar goede doelen hun programma over doneren, schenken en nalaten kunnen presenteren. Het is ook een ‘wijzer’ waar vraag en aanbod samen komen. Enerzijds presenteren goede doelen hun programma en voor potentiële donateurs is dit de plek om de goede doelen te vinden. Daarnaast biedt de website algemene informatie over doneren, schenken en nalaten aan goede doelen.

=

hoe werkt het?

Friese Goede Doelen kunnen voor een kleine bijdrage per jaar lid worden van het platform. Ieder goed doel krijgt een eigen pagina op de Goede Doelen Wijzer. De pagina mag naar eigen inzicht met inhoud worden gevuld. Vervolgens verwijst de pagina weer terug naar de website van het goede doel. De Friese Goede Doelen Wijzer is dus een platform om gevonden te worden door potentiële donateurs en biedt weldoeners een plek om te zoeken naar het goede doel. Daadwerkelijk donateur worden, giften en donaties verlopen niet via dit platform, maar via de eigen site van het goede doel.

=

voor wie?

Je kunt lid worden van de Friese Goede Doelen Wijzer als jouw goede doel geregistreerd is als een Stichting met een ANBI en/of CBF keurmerk en gevestigd is in Fryslân.

Daarnaast wordt er een apart deel ingericht voor commerciële partijen in de filantropie die goede doelen, donateurs en/of erflaters kunnen ondersteunen. Denk hierbij bijv. aan notariaten en advocatenbureaus vanwege schenken en nalaten, bureaus voor fondsenwerving enz.

=

tarieven

De Friese Goede Doelen Wijzer begint als online platform. Friese Goede Doelen kunnen lid worden van dit platform voor € 60,- per jaar excl. btw.  Als lid krijg je een pagina op de website en helpen we goede doelen om speciale acties onder de aandacht te brengen via de website en via social media. Denk hierbij aan collecteweken, donateursacties enz.

Commerciële partijen die een rol spelen in de filantropie mogen zich ook aanmelden voor dit platform. Hiervoor geldt een apart tarief van € 100,- excl. btw.

=

magazine

Naar verwachting brengt brengt de Friese Goede Doelen Wijzer in november 2022 een magazine uit met informatie over goede doelen in Fryslân! We zijn dus op zoek naar goede doelen die niet willen ontbreken in dit magazine. Op zoek naar mooie verhalen dus!
Het magazine wordt verspreid op plekken waar mensen even de tijd hebben om te lezen. Denk hierbij aan wachtkamers, bibliotheken en notarissen in heel Fryslân. Daarnaast verschijnt er uiteraard een digitale versie die wij verspreiden en die jij zelf ook kunt verspreiden. Neem voor meer informatie en aanmelden contact met ons op!

Download hier onze folder

Download hier de tarievenkaart

Bekijk hier ons privacy statement

 

;

Aanmelden!

 Wil je meer informatie?

Stuur dan een mail naar info@friesegoededoelenwijzer.nl of vul onderstaand contactformulier of bel dan  06 –  539 638 62.
We vertellen je graag meer over dit initiatief!

Wil je direct aanmelden?
Dat kan ook!  >>> Klik hier om direct aan te melden! <<<

Ja! stuur mij meer informatie!

4 + 15 =

tarieven Friese Goede Doelen Wijzer