=

Jeugdhulp Friesland

Weet dat we er voor je zijn!

 

Wij vinden dat kinderen en jongeren het recht hebben om in een veilige en gezonde omgeving op te groeien. Daarom zijn wij er voor elke zoon en elke dochter. Voor elke vader en elke moeder. En voor elke professional die bij de jeugd en het gezin betrokken is. Één ding beloven wij: Jeugdhulp Friesland helpt. Daar waar het echt nodig is. En zolang als noodzakelijk. In moeilijke omstandigheden. En vanuit kennis en expertise gaan we aan de slag. Samen. Dag en nacht.

Jeugdhulp Friesland biedt specialistische hulp bij opgroeien en opvoeden, Jeugd-GGZ en JeugdzorgPlus vanuit diverse locaties in de provincie Fryslân. Met 600 medewerkers, 550 pleeggezinnen en 25 vrijwilligers helpen wij jaarlijks 2800 gezinnen.

Fondsen en sponsoring
Wij doen regelmatig een beroep op fondsen en sponsors. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van speeltoestellen. Of om kinderen te kunnen laten sporten. Maar ook voor grote projecten, zoals Gezond leven. We hebben ook een eigen fonds waar onze cliënten een beroep op kunnen doen.

Jeugdhulpfonds
Het lijkt zo vanzelfsprekend: geld voor kleding, een fiets of sport. Helaas is de realiteit anders voor een grote groep kinderen in Friesland. Veel ouders kunnen niet voorzien in de basisbehoefte van hun kind(eren). Maar onvoldoende geld mag de ontwikkeling van kinderen niet belemmeren. Daarom heeft Jeugdhulp Friesland het Jeugdhulpfonds opgericht, bedoeld voor alle kinderen en jongeren die onze hulp krijgen. Kunnen hun ouders/opvoeders bepaalde kosten niet betalen en zijn er geen andere financieringsmogelijkheden? Dan kunnen ze een beroep doen op het fonds.

Hoe werkt doneren?
U kunt online doneren via www.jeugdhulpfriesland.nl/doneren.
Donateur worden van het Jeugdhulpfonds kan ook.

Jeugdhulp Friesland
Nachtopvang Zienn

Contactgegevens