=

Wender biedt opvang en ondersteuning

 

Bij Wender vinden we dat ieder mens een veilig, eigen leven verdient. Te beginnen met een vertrouwde plek. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor sommigen is het lastig om het leven op orde te houden. Wender is er voor hen.

We helpen jongeren, ouderen, vrouwen, mannen en gezinnen bij wie van alles speelt in het leven. Denk aan dakloosheid, verslaving, psychische problemen, schulden en/of huiselijk geweld. Wij bieden opvang, hulp bij wonen en ambulante ondersteuning. We helpen mensen om de draad weer op te pakken. Samen zoeken we naar oplossingen. Zo zorgen we voor een positieve wending naar een veilig, eigen leven. Dát is onze missie.

Een donatie zorgt voor waardevolle momenten
Wender ontvangt geld van de overheid in de vorm van subsidies die gebruikt worden voor de opvang en ondersteuning. Met uw donatie kunnen wij waardevolle extra’s toevoegen aan het leven in de opvang. Bijvoorbeeld op excursie met alle bewoners van een locatie, de organisatie van een sportdag, een gezellig etentje samen. Van donaties kunnen wij ook de inrichting van onze locaties beter en sfeervoller maken. Met uw bijdragen worden de welkome extra’s mogelijk die het leven in de opvang nét wat fijner maken. En dat helpt de mensen in de opvang om zich weer krachtig te voelen, problemen de baas te worden en het leven te herpakken.

Hoe werkt doneren?
U kunt online doneren via www.wender.nl/doneren.

Zienn
Nachtopvang Zienn

Contactgegevens

  • Oostergoweg 1-d, 8911 MA Leeuwarden
   Postbus 2579, 8901 AB Leeuwarden
  • T. 088 – 066 30 00
  • www.wender.nl
  • Fondsenwerver Cecielle Keizer, 
   c.keizer@wender.nl
   of 06 – 23 07 85 97